تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی

درمان اختصاصی برای کرونا وجود ندارد

معاون درمان ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران گفت: برای درمان کوویدـ۱۹ مطالعاتی انجام شده است و داروهایی نیز استفاده می‌شود، اما هیچ‌کدام درمان اختصاصی و استاندارد نیستند. برای استفاده از این درمان‌ها بین گروه‌های علمی اختلاف نظر وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 13
کد خبر: ۵۸۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر نادر توکلی معاون درمان ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به این‌که درمان اختصاصی برای کرونا وجود ندارد، گفت: برخی داروها یا پلاسمادرمانی در مطالعات کوچکی که به شکل کارآزمایی بالینی انجام شده آثار مفیدی نشان داده‌اند، اما مطالعات آنقدر قوی نیستند که بتوان نتایج آنها را به عنوان یک سند برای درمان کرونا در نظر گرفت.

 

وی افزود: به عنوان مثال اکتمرا که اختصاصاً برای بیماران روماتیسمی است یا IVIG که بیشتر برای درمان بیماری‌های نورولوژیک و همچنین رمدسیویر که برای درمان برخی بیماری‌های ویروسی استفاده می‌شوند، هیچ‌کدام درمان اختصاصی کرونا نیستند.

 

توکلی توضیح داد: به همین دلیل شما می‌بینید که برای استفاده از این درمان‌ها بین گروه‌های علمی اختلاف نظر وجود دارد و در دستورالعمل‌های کشوری هم وارد نشده‌اند، چون استاندارد نیستند.

 

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران در ادامه با بیان این‌که از نظر تئوریک وقتی پلاسمای بیمار بهبودیافته را که دارای ایمونوگلوبولین است، به کسی که بیماری را گرفته تزریق می‌شود، طبیعتاً تأثیر مثبت دارد، گفت: اما به دلیل رفتار نامشخص ویروس نه می‌توانیم پلاسماتراپی را رد کنیم و نه می‌توانیم آن را صد در صد در دستورالعمل‌های درمانی قرار دهیم.

 

وی با اشاره به جمعیت بالای مبتلایان به کرونا در کشور افزود: میزان تولید پلاسما در سازمان انتقال خون کافی نیست، البته برای مصرف بیش از این هم توافقی بین گروه پزشکان برای پلاسمادرمانی وجود ندارد.

 

توکلی توضیح داد: واقعیت این است که مکانیسم‌های ایجاد بیماری کوویدـ۱۹ بسیار پیچیده است و هنوز شناخته‌شده نیست. حتی مطالعاتی انجام‌ شده که نشان می‌دهد جنبه ژنتیکی هم دارد یعنی در برخی ژن‌های خاص می‌تواند بیماری یا مرگ ایجاد کند.

 

معاون درمان ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران در پایان گفت: آنچه از نظر وزارت بهداشت و ستاد کرونا مورد تأیید است، برای درمان‌های پیچیده باید به صورت گروهی تصمیم‌گیری شود و چند پزشک معتمد آن را تأیید کنند.

 

همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار